Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€  
HANDMADE CREATIONS
0 Καλάθι
Κλείσιμο
ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:
Μερικό Σύνολο:

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

1) Με Paypal

Μπορείτε να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να πληρώσετε γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal.

Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής «PayPal», στο τέλος της παραγγελίας μεταφέρεσαι απευθείας στη σελίδα του PayPal.

Για την παραλαβή της παραγγελίας, κάποιο επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (όπως δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).

2) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εξοφλείτε την παραγγελία σας με κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα τραπέζης με την οποία συνεργαζόμαστε ή μέσω e-banking. Η κατάθεση μπορεί να γίνει εντός 5 ημερών από την παραγγελία. Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή μέσα σε αυτό το διάστημα, η παραγγελία ακυρώνεται. Στην αιτιολογία της κατάθεσης είναι απαραίτητο να αναγράφεται το όνομa και ο αριθμός της παραγγελίας σας και στη συνέχεια να προωθείτε το καταθετήριο στο email: info@handmade-creations.gr ώστε να προχωρήσουμε στην εκτέλεση της.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα έξοδα μεταφοράς από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν ολοκληρωτικά τον αγοραστή (OUR) και στον τραπεζικό μας λογαριασμό πρέπει να εισαχθεί ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας. Σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστεί συμπληρωματική κατάθεση με τα έξοδα της τράπεζας.

Α) ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

    IBAN: GR96 0171 6160 0066 1614 3319 043

    Δικαιούχος: Καραβασίλη Βιολέτα

Β) ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

    IBAN: GR19 0260 2100 0001 8020 1710 338

    Δικαιούχος: Καραβασίλη Βιολέτα


3) Με χρεωστική η πιστωτική κάρτα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες για τις παραγγελίες σας. Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο πληρωμής μεταφέρεστε στη σελίδα της Τράπεζας Πειραιώς και από εκεί ολοκληρώνετε τη συναλλαγή σας. Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας  με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, MasterCard και Maestro όλων των τραπεζών.

4) Με αντικαταβολή

ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Αντικαταβολή είναι μια έξτρα υπηρεσία της courier και σημαίνει πως η πληρωμή της αγοράς σας γίνεται κατά την παράδοση του προϊόντος. Ο courier εισπράττει το ποσό της παραγγελίας σας. Εάν επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής, υπάρχει μία μικρή επιβάρυνση στα έξοδα παραγγελίας σας, 2.5€.  Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 10€ . Επίσης δεν είναι διαθέσιμη για όλα τα προϊόντα μας λόγο της φύσης τους. ( Χαράσσονται, κόβονται  και εκτυπώνονται προσωποποιημένα προϊόντα με ημερομηνίες ονόματα κλπ. )